Medierådgivning & Strategi

Film

Skaber visuel synlighed og øger kendskabet til din virksomhed, produkt eller ydelse.

 

Film til websites, sociale medier som Facebook, virale kampagner, reklamefilm til tv – fælles for alle er vores vision om at lave vedkommende, interessante. Film der ikke bare ser flotte ud, men som også virker og sælger.

Uanset om det drejer sig om en kort film der fortæller et enkelt budskab, en viral kampagne – eller en salgsfilm for at hjælpe med præsentationen af dine produkter.

Vi arbejder både som freelance producer på forskellige produktioner, men tager også ofte rollen som fotograf og editor. Med vores erfaring som kreativ producer sørger vi for hele produktionen fra idé, optagelser, redigering og færdig levering.
 
adhost producerer levende indhold, billeder, videoer, film, oplevelser. Film produktion er blevet voksen og med nutidens online muligheder har video aldrig været mere relevant. Online film er den hurtigste måde at få fortalt dit budskab på, det kunne være i form af en ”om virksomheden” film, en produkt film eller en testimonial med en glad kunde. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Tag et kig på vores film herunder og se et udsnit af adhosts produktioner.
 
adhost er business-minded. Har forretningsforståelse og respekt for budget - men samtidig er vi meget kreative! Vi hjælper kunden igennem hele processen og arbejder fleksibelt, enkelt og rådgivende, så du som kunde får den rigtige løsning. I hører sikkert ofte - “film koster da mindst 25.000 kr.” Det kan du også få film til - men også langt billigere! 
 

Vi producerer film fra 7.999 kr. og opefter.