Medierådgivning & Strategi

Forhandling af priser

Vi passer godt på dine penge

Når vi forhandler priser, så er det dine – og kun dine – interesser vi varetager. adhost er nemlig 100 procent uafhængig og har ingen tilhørsforhold til nogle medier eller andre annonceudbydere. Til gengæld har vi stor erfaring i at forhandle priser, så du får mest muligt for dine penge.

Vi er helt igennem objektive, når vi giver dig vores bud på, hvor dine annoncekroner er bedst placeret, og vi har ingen provisionsaftaler eller andre økonomiske incitamenter til at vælge et medie frem for et andet. Vi vælger kun ud fra, hvad vi tror, giver den bedste effekt for din forretning.


Vi har styr på dine aftaler

Når vi forhandler en aftale hjem med en annonceudbyder lægger vi vægt på at få den bedst mulige ydelse for den billigste pris. Vi interesserer os ikke for ligegyldige tillægsprodukter, men holder i stedet fokus på den strategi, vi sammen har udarbejdet for dit firma.

Når vi har forhandlet en aftale hjem med an annonceudbyder, bliver regningen sendt direkte til kunden. Vi tjener altså ikke ekstra ved at lægge skjulte gebyrer oveni udbyderens priser. I stedet lægger vi vægt på gennemsigtighed og troværdighed. Vi kan nemlig godt lide kunder, der vender tilbage.