Medierådgivning & Strategi

Medierådgivning

adhost tilbyder faglig og kompetent medierådgivning, der er tilpasset din virksomheds særlige egenskaber og behov.

Vi rådgiver på tværs af alle medietyper og vores medarbejdere har et branchekendskab, der gør, at du er sikret professionel og relevant rådgivning i, hvordan du bedst muligt rammer netop din målgruppe.

Når vi tilbyder medierådgivning tager vi udgangspunkt i de erfaringer, virksomheden allerede har gjort sig, og hjælper med at udvikle mediestrategien så resultaterne bliver endnu bedre.
Vores medierådgiver gør naturligvis også brug af sig egen mangeårige erfaring med branchen og analyserer tidligere opnåede resultater, så man til sidst står tilbage med den optimale mediestrategi.

Medierådgivning foregår som en dialog mellem dig og medierådgiveren, og der bliver naturligvis taget hensyn til dit markedsføringsbudget, så du ender med en mediestrategi, der ikke bare er sprudlende og nytænkende – men som også er realistisk.

Medieverdenen er ekstremt omskiftelig, og nye trends afløser hele tiden de gamle. Derfor er det nødvendigt, at man tænker nye og kreative tanker, når mediestrategien skal skrues sammen. Man kan ikke kun se på fortiden, man er nødt til også at arbejde fremadrettet med nye medier, hvis man vil have mest mulig publicity for sine penge.