Medierådgivning & Strategi

Mobil Website

Kan mobilsurfere se dit website?

Smartphones er blevet hvermandseje, og det betyder, at rigtig mange benytter sig af alle fordelene ved mobil-surfing. Bare på en måned vises omkring 30 millioner mobile sider - bare i Danmark. Men kan mobilsurferne se dit website?

Når dit website er tilpasset den mobile brugerflade, rykker du et skridt nærmere dine kunder – også når de er på farten. Det øger din tilgængelighed og styrker både kunderelation og salg. 

Antallet af smartphones er stadigt stigende, og dermed er der også flere og flere, der vælger at surfe på nettet fra deres mobil. Hvis du kommer udviklingen i møde ved at have et website, der er gearet til de mobile løsninger, kan det blive en stor fordel for din forretning – både på kort og lang sigt.

 

Fra web til mobil

Hos adhost tilpasser vi teknologien, indholdet og strukturen på det mobile site, så det ikke bare er tilgængeligt, men også så det fungerer optimalt på de mange forskellige smartphones, der hver dag bruges til mobilsurfing.
Vi hjælper dig også med at fremhæve, hvad netop din forretning har at tilbyde forbrugere på farten, så dit salg øges netop fordi forbrugerne sætte pris på mobilitet.


Verden ligger for dine fingerspidser 

Hos adhost er vi erfarne nytænkere, og vi ved, at brugervenlighed er alt afgørende, når brugerne skal navigere rundt på dit mobilsite. Derfor gør vi meget ud af at forenkle navigationsstrukturen, og så udskifter vi selvfølgelig tung grafik, med mere mobilvenlige løsninger, så dine kunder ikke skal vente for længe. 

Endelig har vi fokus på æstetiske løsninger, der giver dine kunder gode oplevelser fra klik til klik.