Medierådgivning & Strategi

Social Media Marketing

Sociale medier som Facebook og Twitter er kommet for at blive, og danskerne brugere mere og mere tid på at pleje deres kontakter på nettet. Men det er ikke kun familiemedlemmer og venner, der har vores interesse, når vi færdes på sociale medier. Vi interagerer også i højere grad end nogensinde før med firmaer, mærker og brands. 

Den opmærksomhed kan din virksomhed få del i, men det kræver andet og mere end et annoncebudget. Vil du have succes med at promovere din forretning på de sociale medier skal du have social media strategi, der lægger vægt på, hvordan du vil engagere dine kunder, så du kan få spredt din budskab på god og indbringende vis. 

 

En god social media strategi giver dig:

  • Den rette kurs gennem social media junglen. Der er mange muligheder, der åbner sig, når man markedsfører sin forretning på sociale medier, og man kan ikke være forberedt på dem alle, men en god strategi hjælper dig godt på vej.
     
  • Mulighed for at kommunikere direkte til og med din målgruppe. Markedsføring på sociale medier giver en unik mulighed for at møde sine kunder i en ny sammenhæng, og formår man at give lidt ud til sine ”venner”, får man ofte rigtig meget igen. Bare en enkelt begejstret kunde, der vælger at dele sin gode oplevelse på sociale medier kan hurtigt betyde mange nye ordrer.  
     
  • Mulighed for at ramme din målgruppe med stor præcision. Især påFacebook er det muligt at få dine annoncer vist til en meget snæver målgruppe. Facebook ved næsten alt om deres brugere, og det giver dig mulighed for at målrette dine annoncer i en hidtil uset grad.
     
  • Tid med nuværende og kommende kunder. Med en god og gennemtænkt  social media strategi får du andel af den tid dine ”venner” bruger på de sociale medier, og du kan kontakte dem i en sammenhæng, hvor de ikke er mindet på at sortere reklamer fra.

 

adhost har stor erfaring med at markedsføre virksomheder på de sociale medier. Kontakt os og få del i vores viden om, hvordan du konverterer ”venner” til kunder.


Social Media Marketing

Hos adhost handler social media strategi om klare målsætninger . Når man vil markedsføre sig på de sociale medier, skal man ikke bare være til stede, man skal vide, hvad man vil opnå med sin tilstedeværelse.

Nogle virksomheder kan opnå store resultater ved at markedsføre sig på de sociale medier, mens andre har det sværere med konceptet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe social media marketing an, så kontakt adhost og få en professionel samarbejdspartner. 

 Tags: Social Media Marketing, Social Media, facebook, Twitter, Linkin