Medierådgivning & Strategi

Google Adwords

Med Google adwords kan du annoncere effektivt på netop de nøgleord, der får kunderne til at besøge din hjemmeside.  Google Adwords virker umiddelbart simpelt og billigt, men kan hurtigt blive en dyr form for annoncering, hvis man ikke har styr på søgeord, målgrupper og opsætning.

adhost er eksperter i opsætning, drift og analyse af Google Adwords kampagner, og vi kan hurtigt og let hjælpe dig til at udnytte potentialet i Google adwords fuldt ud.

adhost hjælper både store og mindre virksomheder med opsætning og optimering af Google Adwords, så kampagnen passer præcist til virksomhedens kundeprofil.

Med Google Adwords kommer man som virksomhed meget tæt på de potentielle kunder, og derfor er det vigtigt, at man gør noget ekstra ud af både valg af søgeord og opsætning af annoncer, så konverteringen bliver optimeret.

adhost arbejder løbende med optimering af Google Adwordskampagner, og vi har derfor altid indsigt i den nyeste viden på området. Vi ved, hvad for nogle ord, din virksomhed skal findes på, og vi ved, hvad der skal til for, at kunderne finder vej til din hjemmeside. 


Det handler om præcision

adhost står bag nogle af Danmarks bedste og mest effektive Adwords kampagner, og det skyldes, at vi hele tiden eksperimenterer med nye metoder. En god Adwords kampagne udmærker sig ved at være specifik og tilpasset kundernes købsmønstre. Derfor er hver eneste Google Adwords strategi helt unik. adhost opsætter nemlig din kampagne, så den matcher dit marked og dine kunder helt præcist. 

Når en Adwords kampagne er opsat optimalt betyder det mindre udgifter pr. klik samtidig med, at konverteringsraten stiger. Du får altså flere salg for dine annoncekroner.
Lad adhost gøre teori til praksis - også hos dig!
 

UFORPLIGTENDE ADWORDS TJEK? 

Kontakt os for et gratis og uforpligtende kig på din Adwords kampagne. Vi ser din kampagne efter i sømmene og vurderer, om vi kan gøre den endnu bedre. Ganske gratis.
 Tags: Google Adwords, Adwords, Adwords optimering