Display annoncering

Med digitale bannere får du en lang række fordele, der får dine budskaber ud over rampen og som rammer lige netop din målgruppe.
Forside - Display

Styrk kendskabsgraden på dit brand

Med displayannoncering får du potentielt et meget stort eksponeringspotentiale for få penge. Der findes nemlig en række smarte opsætningsmetoder, som sikrer at annoncerne bliver vist til lige netop din målgruppe. Med det rigtige setup får du en yderst effektivt annoncering, som især kan styrke kendskabsgraden på dit brand.

Fx kan du med Google Display Ads nå ud til potentielle kunder baseret på deres adfærd på Google. Det kan være søgeord, der matcher dit produkt, men kunne fx også være dine konkurrenter eller helt andre søgetermer, der deler fællesnævner med din målgruppe. 

Display annoncer kan potentielt blive vist på “uendeligt” mange hjemmesider og applikationer. Derfor er det også vigtigt at definere og fravælge placeringer inden du sætter din kampagne igang. Fx vil det for en B2B virksomhed være mere relevant at få sine annoncer vist på Børsen.dk end på en mobil app med et spil tilsigtede den yngste generation. Omend den sidstnævnte kan give utroligt mange klik. 

Med displayannoncering kan du også benytte remarketing, som fastholder opmærksomheden og tiltrækker eksisterende kunder der allerede har udvist interesse for virksomhedens produkter eller services. Det medfører en konsekvent online synlighed, som holder dit brand top-of-mind.Displayannoncering kan altså være utroligt effektivt, men det er også en kanal hvor man let kan komme “galt afsted”. Kontakt os og bliv klædt på til en succesfuld displaykampagne.

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

5 fordele ved Displayannoncering:

Z

Maksimal synlighed til en lav pris

Z

Smarte og effektive målretningsmetoder

Z

Betal først når en bruger klikker på dine annoncer

Z

Opsøg dine kunder og kom et skridt foran konkurrenterne

Z

Vælg selv hvilke hjemmesider du vil vises på

Nils Hansen

Senior CPC Specialist
+45 40 78 23 98 eller [email protected]

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Book et

Gratis inspirationsmøde

Z

Mødet er 100% uforpligtende og vil afdække hvordan din virksomhed kan realisere sit maksimale potentiale.

Z

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og laver altid en analyse med udgangspunkt i netop det marked du opererer i.

Z

Til mødet bliver du præsenteret for helt konkrete tiltag og anbefalinger som kan bane vejen for synlig vækst og målbare resultater.

Book en samtale fra /adhostflex

Løsninger tilpasset dine behov

 Kunder vi har hjulpet med vækst og resultater