Om os

Forside - Om os

Adhost, et full-service digitalt bureau

Vi er specialister i digital strategi og forretningsudvikling, der med garanti skaber målbare salgsresultater for vores kunder.

Vi er et passioneret og kreativt team, der arbejder med en fælles ambition om at skabe fremsynede digitale strategier. Vores hold består af førende specialister inden for digital forretningsudvikling med nogle af branchens stærkeste individuelle kompetencer og mere end 100 års samlet erfaring.
Med os i ryggen er du sikret en effektfuld strategi med fokus på dine behov og med størst muligt udbytte for øje.

Her vægter vi den gode og langvarige relation meget højt og vi sætter os grundigt ind i dine behov og virksomhedens mål. Det giver os det bedst mulige udgangspunkt for at identificere præcist hvilke løsninger, der skal til for at du kan opnå succes og fejre stærke målbare resultater.

Du finder os på Marselisborg havn i naturskønne omgivelser. Her er let at parkere og du er altid velkommen til en kop kaffe og en snak om din virksomhed og Jeres muligheder for at få digital succes.

Oprindelse

Adhost blev stiftet af Christian Storgaard i foråret 2008. Idéen til at starte Adhost opstod allerede tilbage ved et tidligere job, hvor Christian erfarede, at virksomheder ikke fik tilstrækkelig rådgivning, når det gjaldt deres online aktiviteter. For mange virksomheder blev rådgivet til at købe ydelser, de ikke havde behov for. Derfor stiftede han Adhost med det formål at udvikle og tilbyde løsninger, der skabte målbare resultater med fokus på udbytte og resultater.

Siden 2008 har vi stået bag en lang række af digitale strategier, kampagner, webløsninger og optimeringsprojekter, der har givet både større og mindre virksomheder solide resultater på bundlinjen.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet allerede i dag.

"*" indikerer påkrævede felter

Nikolaj Klena
Direktør & Partner

Løsninger tilpasset dine behov

SPAR

1.000,-

pr. md.

Bestil inden
30. juni

SPAR

1.600,-

pr. md.

Bestil inden
30. juni

SPAR

2.000,-

pr. md.

Bestil inden
30. juni