Forside - Om os

Adhost, et full-service digitalt bureau

Vi er specialister i digital strategi og forretningsudvikling, der med garanti skaber målbare salgsresultater for vores kunder.

Her møder du et passioneret og kreativt team, der arbejder med en fælles ambition om at skabe fremsynede digitale strategier. Vores hold består af førende specialister inden for digital forretningsudvikling med nogle af branchens stærkeste individuelle kompetencer og mere end 100 års samlet erfaring. Med os i ryggen er du sikret en effektfuld strategi med fokus på dine behov og med størst muligt udbytte for øje.

Vi vægter den gode og langvarige relation meget højt og vi sætter os grundigt ind i dine behov og virksomhedens mål. Det giver os det bedst mulige udgangspunkt for at identificere præcist hvilke løsninger, der skal til for at du kan opnå succes og fejre stærke målbare resultater.

Du finder os på Marselisborg havn i naturskønne omgivelser. Her er let at parkere og du er altid velkommen til en kop kaffe og en snak om din virksomhed og Jeres muligheder for at få digital succes.

Oprindelse

Adhost blev stiftet af Christian Storgaard i foråret 2008. Idéen til at starte Adhost opstod allerede tilbage ved et tidligere job, hvor Christian erfarede, at virksomheder ikke fik tilstrækkelig rådgivning, når det gjaldt deres online aktiviteter. For mange virksomheder blev rådgivet til at købe ydelser, de ikke havde behov for. Derfor stiftede han Adhost med det formål at udvikle og tilbyde løsninger, der skabte målbare resultater med fokus på udbytte og resultater.

Siden 2008 har vi stået bag en lang række af digitale strategier, kampagner, webløsninger og optimeringsprojekter, der har givet både større og mindre virksomheder solide resultater på bundlinjen.

Medarbejdere

Michelle R. Agerskov

Michelle R. Agerskov

Digital Designer

Henrik Sunesen

Henrik Sunesen

Udvikler og partner

Søren V. Morthorst

Søren V. Morthorst

Lead designer

Morten K. Stegger

Morten K. Stegger

Head of SEO

Nils Hansen

Nils Hansen

Senior CPC Specialist

Kasper Kristensen

Kasper Kristensen

Digital Designer

Christoffer Petersen

Christoffer Petersen

Konsulent

Joakim Grosen

Joakim Grosen

Konsulent

Nikolaj Klena

Nikolaj Klena

Direktør og partner

Felix Christiansen

Felix Christiansen

Konsulent

Christian Storgaard

Christian Storgaard

Stifter

Thomas  Maul

Thomas Maul

Development manager

Søren Peter Ditlevsen

Søren Peter Ditlevsen

Økonomi og regnskab

Book et

Gratis inspirationsmøde

Z

Mødet er 100% uforpligtende og vil afdække hvordan din virksomhed kan realisere sit maksimale potentiale.

Z

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og laver altid en analyse med udgangspunkt i netop det marked du opererer i.

Z

Til mødet bliver du præsenteret for helt konkrete tiltag og anbefalinger som kan bane vejen for synlig vækst og målbare resultater.

Book en samtale fra /adhostflex

Kunder vi har hjulpet med vækst og resultater

Løsninger tilpasset dine behov