Vi skaber fremsynede digitale strategier

Vi er førende specialister inden for digital forretningsudvikling

Vi er et passioneret og kreativt team, der arbejder med en fælles ambition om at skabe fremsynede digitale strategier. Vores ekspertise ligger inden for online forretningsudvikling, og vi har stærke individuelle kompetencer inden for felterne strategisk kommunikation, medieplanlægning, medie buying, media insight, digitalt design, SEO, SEM (Search Engine Marketing) og programmatic advertising (RTB (Real-time-bidding)).

Vi udvikler kontinuerligt vores kompetencer for at opnå et højt vidensniveau, så vi kan rådgive vores kunder til de løsninger, der giver bedst muligt afkast på online investering.

Vi tror på langvarige relationer og tæt samarbejde, hvorfor vores kunders succes og tilfredshed betyder alt. Ved at danne os et solidt kendskab til din virksomhed, kan vi drage nytte af dit fulde digitale potentiale og sikre dig en værdiskabende løsning, der skaber målbare resultater.

Oprindelse
Adhost blev stiftet af Christian Storgaard i foråret 2008. Idéen til at starte Adhost opstod allerede tilbage ved et tidligere job, hvor Christian erfarede, at virksomheder ikke fik tilstrækkelig rådgivning, når det gjaldt deres online aktiviteter. For mange virksomheder blev rådgivet til at købe ydelser, de ikke havde behov for. Derfor stiftede han Adhost med det formål at udvikle brugervenlige og innovative webløsninger, der skaber merværdi ved at generere flere leads og øge virksomheders omsætning.

Siden 2008 har vi stået bag en lang række af digitale strategier, kampagner, webløsninger og optimeringsprojekter, der har givet både større og mindre virksomheder solide resultater på bundlinjen.

 

Værdier

Mission

Adhost leverer kvalificeret og fremsynet rådgivning inden for datadrevet intelligent online performance.

Vision

Vi vil være virksomheders foretrukne samarbejdspartner inden for langtidsholdbare digitale løsninger.

Strategi

Gennem efteruddannelse og ved at holde os opdaterede på nyeste tendenser og online systemer, vil vi være førende specialister inden for digital forretningsudvikling.

 

 

Mød holdet

Vi er et stærkt hold af unge og dybt passionerede medarbejdere, som brænder for at blive bedre hver dag. Vores hverdag er præget af fordybelse og fokus, men der er også plads et spil bordfodbold og vittigheder. Vi har et stærkt fællesskab, og det er vigtigt for os, at tonen mellem os er afslappet men professionel.

Job