Strategi

Få en ærlig og kompetent sparringspartner med fokus på fremdrift og resultater.
Forside - Rådgivning

En ærlig og kompetent sparringspartner

Den digitale verden er under konstant udvikling og med os ombord kan du undgå uheldige faldgruber blive klædt på til at få digital succes med både eksisterende og nye kanaler.

Adhost er din professionelle sparringspartner inden for digital forretningsudvikling. Med fokus på dine behov og mål afdækker vi dit fulde digitale potentiale og sikrer dig en håndgribelig og eksekverbar plan, der skaber målbare resultater og styrker din bundlinje.  

Digital strategi
Lad os hjælpe dig med at planlægge og eksikvere en optimeret og resultatorienteret strategi for din markedsføring. Vi sætter os grundigt ind i din virksomhed, Jeres behov og de mål i ønsker at opnå. Vi hjælper Jer med at identificere og nå Jeres målgruppe så effektivt som muligt – og ud fra det marked i oprerer i. Ingen virksomheder er ens og verden er under konstant forandring. Derfor tror vi også på at den bedste løsning er skræddersyet til netop din virksomhed.

» Læs mere

Tracking og sporing af data med det rigtige perspektiv
Forudsætningen for at skabe resultater er at du kan måle på dine indsatser og investeringer. Vi er eksperter i at opsætte sporing og aflæse din data – med det rigtige perspektiv. Alt for ofte bliver dine brugere værdisat 1:1 uanset kilde eller intention med deres besøg. Men der kan altså være meget stor forskel på om en bruger har klikket på en annonce ved en fejl eller om de aktivt har søgt efter din virksomheds ydelser eller produkter på en søgemaskine. Lad os hjælpe dig med at få et overblik over dine brugers adfærd så du bedre kan træffe de nødvendige strategiske beslutninger om din virksomhed på et oplyst og sikkert grundlag.

» Læs mere

Få mere værdi af dine annoncekroner
Med mere end 100 års samlet erfaring i mediebranchen har vi et indgående kendskab til hvilke medier og kanaler, der performer bedst og hvordan du får mest muligt ud af dine investeringer.  Lad os hjælpe dig med at sammensætte en kanalstrategi, der bedst muligt rammer dine vigtigste målgrupper. Med vores store netværk kan vi desuden sikre dig de bedste rabatter og placeringer i de medier du benytter i dag. Vi optimerer dit markedsføringsbudget med fokus på målbare resultater.

» Læs mere

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Konverteringsoptimering
Inden for online marketing et ofte et naturligt fokus på at skaffe mere trafik af højest mulig kvalitet til din hjemmeside. Men en øget mængde trafik er ikke nødvendigvis lig med maksimal vækst. Hos Adhost hjælper vi dig med forbedre din ROI ved analysere og anbefale dig en række tiltag, som kan styke din konverteringsrate og få flere af dine besøgende til at udføre værdiskabende handlinger.

» Læs mere

Få op til 500.000 i tilskud med SMV:Digital til dit næste projekt
SMV:Digital er et tilskudsprogram sat i søen af Erhvervsstyrelsen i samarbejde med lokale erhvervshuse. Adhost råder over godkendte rådgivere, som kan hjælpe dig gennem hele processen fra ansøgning til eksekvering og afslutning af projektet. Der åbnes løbende for nye puljer inden for forskellige temaer, der har digital udvikling som fællesnævner. Det kan være inden e-handel, online marketing, nye webløsninger eller udvikling af interne ressourcer og medarbejdere. Puljerne ligger på mellem 25-500.000 og fordeles typisk efter først til mølle.

» Læs mere

Nikolaj Klena

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Book et

Gratis inspirationsmøde

Z

Mødet er 100% uforpligtende og vil afdække hvordan din virksomhed kan realisere sit maksimale potentiale.

Z

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og laver altid en analyse med udgangspunkt i netop det marked du opererer i.

Z

Til mødet bliver du præsenteret for helt konkrete tiltag og anbefalinger som kan bane vejen for synlig vækst og målbare resultater.

Book en samtale fra /adhostflex

Løsninger tilpasset dine behov

Kunder vi har hjulpet med vækst og resultater