Digital strategi

Siden 2008 har vi stået bag en lang række af digitale strategier, kampagner, webløsninger og optimeringsprojekter, der har givet både større og mindre virksomheder solide resultater på bundlinjen.
Forside - Rådgivning - Digital strategi

Førende inden for digital forretningsudvikling

En sund digital strategi skaber værdi for din virksomhed og online marketing er en essentiel brik når du vil skabe synlighed, trafik og omsætning. Vi har stor erfaring med at udvikle og eksekvere digitale strategier, som med sikkerhed giver din virksomhed målbare resultater. 

Passioneret team

Vi er et passioneret og kreativt team, der arbejder med en fælles ambition om at skabe fremsynede digitale strategier. Vi har stærke individuelle kompetencer inden for salg, strategi, kommunikation, design, sociale medier, SEO, SEM og programmering. Vi anvender hinandens kompetencer for at opnå de bedste resultater, så vores kunders investering giver højest muligt afkast – ROI.

Vi tror på langvarige relationer og tæt samarbejde, hvorfor vores kunders succes og tilfredshed betyder alt. Ved at danne os et solidt kendskab til din virksomhed, kan vi drage nytte af dit fulde digitale potentiale og sikre dig en værdiskabende løsning, der skaber målbare resultater. 


En stærk grundlæggende viden om kunders købsadfærd danner udgangspunktet for en velovervejet og tidssvarende online marketingsstrategi.
Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Styrk dine KPI’er

KPI står for Key Performance Indicator, som er mål for, hvordan virksomheder klarer sig på bestemte områder. Det er virksomheders vejviser til at forvandle forbrugere til kunder og få digital succes.

Adhost hjælper dig med at definerer KPI’er, der sikrer konkrete og målbare indikatorer på en stærk digital performance og resultater.

Nå dine mål

Strategisk online marketing gør dine kampagner effektive.  Inden for online marketing findes der mange forskellige kanaler, platforme og strategier. Ud fra målgruppens søgemønster og digitale adfærd, der hver især har de sine styrker og svagheder, sammensætter vi en strategi, som passer optimalt til lige netop din virksomhed og Jeres målsætninger.

 

Din professionelle sparringspartner

Adhost er din professionelle sparringspartner inden for digital forretningsudvikling. Med fokus på dit fulde digitale potentiale udvikler vi en strategi, der sikrer din virksomhed målbare resultater.

Det får du hjælp til med en digital strategi:
• Et klart overblik over din nuværende online performance.
• Afdækket uforløste potentialer for din virksomhed.
• Anbefalet et budget for at nå Jeres mål.
• Operationel udførsel af strategien på alle kanaler.
• Sparring og udvikling af interne ressourcer og virksomhedens egne medarbejdere.
• En fleksibel og effektiv aftale, der altid prioriterer de mest værdiskabende indsatser.  

 

Nikolaj Klena

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Book et

Gratis inspirationsmøde

Z

Mødet er 100% uforpligtende og vil afdække hvordan din virksomhed kan realisere sit maksimale potentiale.

Z

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og laver altid en analyse med udgangspunkt i netop det marked du opererer i.

Z

Til mødet bliver du præsenteret for helt konkrete tiltag og anbefalinger som kan bane vejen for synlig vækst og målbare resultater.

Book en samtale fra /adhostflex

Løsninger tilpasset dine behov

 Kunder vi har hjulpet med vækst og resultater