Affiliate

Med affiliate marketing kan du få andre til at køre annoncerne og udnytte et allerede udbredt annoncenetværk. Alt du skal betale er en pris for selve konverteringen eller det Lead du får. No cure - no pay.
Forside - Affiliate

Affiliate marketing

Affiliate marketing er en annonceringsform og en online markedsføringskanal, hvor virksomheder udelukkende betaler for resultater. Det kan enten være et salg, besøgende til deres website eller en form for tilmelding til et nyhedsbrev eksempelvis.

Hos Adhost har vi stor erfaring med affiliate marketing, og vi hjælper dig gerne med rådgivning og sparring.

Vi har adgang til de største og mest effektive affiliate netværk i Danmark og har allerede et samarbejde med disse, der sikrer dig så effektiv en kampagne som muligt.

Adhost kan hjælpe med at få alt til annoncerne kørt i stilling og evt. produceret. Alt du skal forholde dig til er hvor meget du ønsker at betale for et Lead eller en konvertering. 

Vi sætter altid dine behov og mål i fokus, når vi rådgiver og hjælper virksomheder med skræddersyede løsninger inden for affiliate marketing.

Det er vigtigt for os, at vi er med forrest i feltet, når det gælder digital marketing. Derfor er vi altid opdaterede på nyeste tendenser inden for affiliate, så vi kan skabe stærke digitale løsninger sammen med dig. 

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

5 fordele ved Affiliate marketing:

Z

No cure no pay

Z

Kræver ikke vedligehold og løbende optimering

Z

Meget let at komme i gang

Z

Egner sig godt til både B2C og B2B

Z

Vælg mellem flere udbydere

Morten Krabbe Stegger

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Book et

Gratis inspirationsmøde

Z

Mødet er 100% uforpligtende og vil afdække hvordan din virksomhed kan realisere sit maksimale potentiale.

Z

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og laver altid en analyse med udgangspunkt i netop det marked du opererer i.

Z

Til mødet bliver du præsenteret for helt konkrete tiltag og anbefalinger som kan bane vejen for synlig vækst og målbare resultater.

Book en samtale fra /adhostflex

Løsninger tilpasset dine behov

 Kunder vi har hjulpet med vækst og resultater