Sociale medier

En genial måde at komme tæt på sine kunder baseret på deres interesser og med rigtigt gode annonceringsmuligheder hvor du kan interagere med dine kunder gennem effektive kampagnestrategier.
Forside - Sociale medier

Succes på de sociale medier

Sociale medier er i konstant udvikling og det er med at have fingeren på pulsen hvis man skal kunne navigere og prioritere sine indsatser. De mest brugte sociale medie i Danmark er fortsat Facebook og Instagram. Men hos især den yngre generation er der kommet flere udbydere på banen. Det gælder især platforme som Snapchat og senest TikTok, der på bare få år er gået fra at være mere eller mindre ukendt til at være det mest besøgte website i 2021.

På B2B markedet har LinkedIn fortsat den mest fremtrædende position. Med lidt snilde og know-how kan man også eksekvere effektive B2B kampagner på de mere traditionelle medier.

Dertil kommer der så YouTube, Twitter, Messenger, Pinterest og WhatsApp, som vi også kan rådgive dig omkring.

Få en tilpasset SoMe strategi

I en effektiv social mediestrategi gælder det først og fremmest om at finde den/de platform(e),  som har det bedste match med din målgruppe. Derefter skal det sikres at trackingen og evt. integration med din hjemmeside er sat korrekt op. Dette giver en række fordele både i forhold til at udnytte algoritmerne optimalt og til at de mest effektive målgrupper. Alt i alt giver det dig en øget performance og flere konverteringer.

Foruden det rigtige setup gælder det om at være kreativ og skabe nogle fede kampagner, som brugerne syntes (godt) om. Vi hjælper både med at identificere de helt rigtige budskaber og udarbejdelse af grafik og indhold til annoncer og opslag.

Slutteligt er det vigtigt også at have en plan for sine organiske opslag.  Altså i hvilket omfang og hvem, hvad og hvornår der skal laves opslag på ens virksomhedsprofil og væg. Evt. med boost for øje.

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Det kan vi hjælpe dig med:

Z

Valg af platform(e) og SoMe kanaler

Z

Opsætning af tracking, KPI’er og integration med hjemmesiden

Z

Udarbejdelse af kampagner og strategier

Z

Produktion af grafik og indhold efter best practice

Z

Sammenhæng mellem SoMe og resten af den digitale strategi

Nils Hansen

Senior CPC Specialist
+45 40 78 23 98 eller [email protected]

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Book et

Gratis inspirationsmøde

Z

Mødet er 100% uforpligtende og vil afdække hvordan din virksomhed kan realisere sit maksimale potentiale.

Z

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og laver altid en analyse med udgangspunkt i netop det marked du opererer i.

Z

Til mødet bliver du præsenteret for helt konkrete tiltag og anbefalinger som kan bane vejen for synlig vækst og målbare resultater.

Book en samtale fra /adhostflex

Løsninger tilpasset dine behov

Kunder vi har hjulpet med vækst og resultater