Remarketing

Med remarketing skaber du en målgruppe, der yderst effektivt eksponerer dine budskaber mod dine tidligere besøgende.
Forside - Remarketing

Maksimal synlighed målrettet tidligere besøgende

Remarketing er målrettet annoncering som både kan benyttes på Display, SoMe og Search.  Ved remarketing vises annoncerne kun for tidligere besøgende. Formålet er dermed at opfordre tidligere besøgende til at vende tilbage til virksomheders website og sikrer at dit brand forbliver top-of-mind.

Remarketing giver virksomheder mulighed for at sende deres budskab ud til potentielle kunder, der tidligere har vist interesse for deres website eller produkter. Det er en stor fordel i de tilfælde, hvor potentielle kunder besøger et website, uden at udføre den ønskede handling.

Få kunderne tilbage

Hvis en potentiel kunde forlader en webshop med en vare i kurven, kan displayannoncering være med til at motivere kunden til at vende tilbage og gennemføre købet. Det kan gøres ved at bringe en annonce med netop det produkt eller ydelse de har fundet interessant eller måske lokke med fri fragt eller en anden fordel som fx en rabat-kode.

Også en fordel på søgemaskinerne

Remarketing kan også fungere på søgemaskinerne hvor man fx kan byde højere og sikre at man ligger i toppen af Google på udvalgte søgeord når en tidligere besøgende søger efter din ydelse. Denne type hedder RSLA og det står for Remarketing Search Listing Ads. På den måde kan du altså sikre at dit Search budget bliver brugt så effektivt som muligt. Der er nemlig en væsentlig større konverteringsgrad på tidligere besøgende end på de klik man henter på det åbne marked. 

Rådgivning om remarketing

Hos Adhost tilbyder vi rådgivning og hjælp til remarketing annoncering. Vi designer, opsætter og optimerer kampagner efter din virksomheds behov. Desuden tilbyder vi tracking, monitorering og rapportering på effekten af din annoncering.

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

5 fordele ved Remarketing:

Z

Høj konverteringsevne

Z

Typisk meget billigt at køre

Z

Kan benyttes på både display, SoMe og Search Ads

Z

Forbliv top-of-mind

Z

Styrker loyaliteten hos eksisterende kunder

Nikolaj Klena

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Book et

Gratis inspirationsmøde

Z

Mødet er 100% uforpligtende og vil afdække hvordan din virksomhed kan realisere sit maksimale potentiale.

Z

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og laver altid en analyse med udgangspunkt i netop det marked du opererer i.

Z

Til mødet bliver du præsenteret for helt konkrete tiltag og anbefalinger som kan bane vejen for synlig vækst og målbare resultater.

Book en samtale fra /adhostflex

Løsninger tilpasset dine behov

 Kunder vi har hjulpet med vækst og resultater