E-mail

Hos Adhost hjælper vi dig med at få et effektivt salgsinstrument ved at målrette budskaber i e-mails og nyhedsbreve eller anvende et onlinebaseret CRM-system, der fører kundeloyalitetsstrategier ud i livet.
Forside - E-mail

E-mail marketing er omkostningseffektivt

En god e-mail marketing strategi går ud på at forstå eksisterende og potentielle kunders behov og interesser. For at højne konverteringsfrekvensen skal virksomheder derfor fokusere på at præsentere aktuelle og relevante tilbud og ydelser for den specifikke målgruppe.

Få en gennemtænkt e-mail marketing strategi

Hos Adhost hjælper vi din virksomhed med at udtænke den optimale e-mail marketing strategi. Vi er med fra planlægning til eksekvering og tager naturligvis udgangspunkt i din virksomheds nuværende situation og mål.

Gør loyale kunder til ambassadører

Det er seks gange dyrere at skaffe en ny kunde, end det er at sælge til en eksisterende. I online verdenen er der ingen undskyldning for at glemme de nuværende kunder til fordel for at erhverve nye. Det er vigtigt at have fokus på at videreudvikle loyale kunder til ambassadører for virksomhedens brand.

Marketing automation

Flere leads af højere kvalitet giver flere salg. Marketing Automation er et værktøj, der hjælper virksomheder med at komme af med en række tidskrævende arbejdsopgaver i deres lead management proces. Når Marketing Automation bruges rigtigt, hjælper det både marketing- og salgsafdelinger med at øge produktiviteten, såvel som at det styrker samarbejdet mellem marketing og salg.

Hos Adhost hjælper vi din virksomhed med at implementere Marketing Automation på den bedst mulige måde. Vi hjælper med at gennemskue hvilke leads, der er relevante for virksomheden, og hvordan virksomhedens salgsprocesser forkortes, så aftaler lukkes hurtigere.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan din virksomhed øger effektiviten med E-mail marketing.

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

5 fordele ved E-mail marketing:

Z

Det er effektivt og billigt

Z

Det har en lav omkostning og høj konverteringsevne

Z

Det er velegnet til både B2B eller B2C

Z

Budskaber kan målrettes forskellige segmenter

Z

Det er den direkte vej til kunderne

Henrik Sunesen

Udvikler & Partner
+45 22 47 68 66 eller [email protected]

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Book et

Gratis inspirationsmøde

Z

Mødet er 100% uforpligtende og vil afdække hvordan din virksomhed kan realisere sit maksimale potentiale.

Z

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og laver altid en analyse med udgangspunkt i netop det marked du opererer i.

Z

Til mødet bliver du præsenteret for helt konkrete tiltag og anbefalinger som kan bane vejen for synlig vækst og målbare resultater.

Book en samtale fra /adhostflex

Løsninger tilpasset dine behov

 Kunder vi har hjulpet med vækst og resultater