Objektiv medierådgivning

Maksimer din kanalstrategi og få mere for pengene.
Forside - Rådgivning - Objektiv medie rådgivning

Opnå størst muligt effekt af dine annoncekroner

Når man skal tilrettelægge sin kampagnestrategi er noget af det vigtigste at beslutte hvor ens kampagne skal placeres i medielandskabet for at få størst muligt effekt og impact hos din målgruppe.

Vi har netværket på plads og kender priserne

Med mange år i mediebranchen har vi et indgående kendskab til hvilke medier der performer bedst i forskellige målgrupper. Vi kender priserne og kan hjælpe dig med at opnå store rabatter og forhandle de bedste placeringer i landets største medier.

Måling af impact

Selvom nogle medier og placeringer traditionelt er forbundet med en stor usikkerhed i forhold til impact har vi hos Adhost udviklet en række effektive metoder til at få en større vished om effekten af ens kampagner i fx aviser, radio eller tv, som ikke direkte tillader os at attribuere trafik til ens brand eller hjemmeside.

DNA i Adhost

Da Adhost blev født i 2008 var det med en grundlæggende tanke om at hjælpe kunder med at optimere deres budgetter og spare penge på eksisterende medieaftaler og gennem nye mere attraktive kanaler og medier. Det vidste sig hurtigt at vores kunder ofte kunne spare i tusindevis af kroner ved at tænke anderledes og blive klogere på effekten af ens annoncering.

Vores store fordel er at vi dels har gode kontakter og dels kan sammenlige medier og kanaler på tværs af flere brancher. Desuden sætter vores evne til at måle performance os i stand til både en direkte indsigt i dine kampagners effekt og samtidigt også en stor forhandlingsfordel.

Sammenhold effekten med andre kanaler

Foruden den direkte optimering og besparelse på de enkelte medier kan vi også i høj grad hjælpe dig med at prioritere og sammenligne effekten med de digitale kanaler. I mange tilfælde kan det være med utroligt stor effekt at ændre sit mix af kanaler og fordeling af annonceringsbudgetter mellem de mange muligheder, som findes i dag.

Vi kan naturligvis også hjælpe dig med at måle og sammenligne digitale kampagne og dermed rådgive dig om en række alternative kanaler og/eller placeringer, som kan vise sig mere udbytterige end dem i benytter i dag. Desuden kan også valget af et givet bannerformat eller forskellige placering på et medie have enorm betydning for din performance.

For mange mindre og mellemstore virksomheder er det svært at holde overblik over, hvilken annoncering der er mest hensigtsmæssig, og hvornår en annoncesælger ringer med et tilbud, som reelt set kan betale sig at hoppe på for virksomheden.

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Få struktur på dine medieaftaler

Det er ofte i en travl hverdag, hvor der ikke er tid til at undersøge markedet for bedre dækning og priser, at virksomheder hopper på tilbud, som langt fra er de mest rentable.
Hos Adhost er vores kunders succes også vores succes – derfor vil vi meget gerne hjælpe med at forhandle medieaftaler. Det er dagligdag for os at forhandle de bedste priser hjem og strukturere annonceindsatser. Derfor er vi altid opdateret på markedets priser og tendenser.


Vi hjælper virksomheder med medieindkøb

• Vi strukturerer annonceringer, så virksomheder sparer tid
• Vi kender markedet, derfor ved vi, hvad annoncering skal koste
• Vi er din kontaktperson for annoncesælgere
• Vi ved, hvor faldgruberne er og styrer virksomheder udenom

Vil du høre mere om optimering af dine annoncekroner, så tøv ikke med at kontakte os.

Nikolaj Klena

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Book et

Gratis inspirationsmøde

Z

Mødet er 100% uforpligtende og vil afdække hvordan din virksomhed kan realisere sit maksimale potentiale.

Z

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og laver altid en analyse med udgangspunkt i netop det marked du opererer i.

Z

Til mødet bliver du præsenteret for helt konkrete tiltag og anbefalinger som kan bane vejen for synlig vækst og målbare resultater.

Book en samtale fra /adhostflex

Løsninger tilpasset dine behov

Kunder vi har hjulpet med vækst og resultater