Medierådgivning & Strategi

Google Analytics

Google Analytics er en avanceret platform, der med få klik giver dig et værdifuldt indblik i, hvor mange besøgende din hjemmeside har, hvordan de har fundet siden og hvor længe de opholder sig der.

Google Analytics er altså et værktøj, der kan vise dig, hvordan du opnår dine resultater, men kombinerer man denne viden med Google Adwords og søgemaskineoptimering, kan du også få input til, hvor du med fordel kan gøre en forskel, og hvordan du øge hjemmesidens konverteringsrate, så flere besøg ender i køb.

Mulighederne med Google Analytics er noget nær uudtømmelige, og brugt på den rigtige måde kan det give nyttig viden om dine kunder. Viden du kan bruge til at gøre din hjemmeside endnu mere attraktiv.

 

Fra flere besøg til mere salg

Google Analytics måler først og fremmest, hvor mange besøg din side får, men du kan også se, hvordan de besøgende har fundet din side. Det kan for eksempel være gennem en søgemaskine eller via et link fra en anden hjemmeside. 

Du kan også se, hvilke ord, dine besøgende har søgt på, hvor mange sider de har læst, hvilke sider, der er startet på og hvilke andre sider der linker til din side. 

Google Analytics kan også måle, hvor mange af de besøgende, der ender med at købe noget – og endnu vigtigere kan du se, hvor i købsprocessen folk falder fra. Og netop disse oplysninger kan du bruge til at gøre din side endnu mere indbydende og brugervenlig, så endnu flere af dine besøgende forlader siden med en fyldt indkøbsvogn.


Google Analytics hos adhost

Alle disse data og alle de muligheder Google Analytics har at byde på, udgør først et potentiale, når man forstår at analysere dem og bruge oplysningerne konsktruktivt.

adhost kan hjælpe dig med opsætning af Google analytics, udarbejdelse af målkriterier og afkodning af det data, der bliver indsamlet. Alt efter hvordan din side er opbygget, og om du sælger dine produkter eller ydelser online, er behovet for tracking forskelligt. Derfor tilbyder adhost flere forskellige pakkeløsninger med opsætning og support af Google Analytics. 


Google Analytics kan mere end du tror?

Google Analytics har et utal af funktioner, der kan kombineres i det uendelige. adhost er eksperter i opsætning af Google Analytics, så du får netop de oplysninger, du har brug for, for at kunne videreudvikle din forretning. 
adhost er Google Analytics Qualified og er altså certificeret til opgaven. 

 

Kontakt adhost i dag og få større udbytte af din analytics.

 

 Tags: Google Analytics, Analytics