Medierådgivning & Strategi

SEO

Seo optimering på Google

Skal din hjemmeside være let at finde på nettet, er det søgemaskineoptimering – også kaldet SEO optimering, der gør forskellen. SEO optimering er en vigtig del af moderne virksomheders markedsføring, og det der gør din virksomhed synlig og attraktiv på nettet. adhost tilbyder professionel SEO optimering med målbare resultater, der kan aflæses direkte på din bundlinje.

Flere og flere forbrugere starter deres købsproces på nettet, hvor de søger efter specifikke produkter, ydelser eller oplysninger. 93% af disse søgninger foretages på søgemaskinen Google, og derfor er det af afgørende betydning for din omsætning, at Google placerer netop din hjemmeside højt på listen, når kunderne taster et af de relevante søgeord ind.

adhost har sin egen SEO- og Google ekspert, der bruger al sin tid på, at sørge for at netop du bliver fundet, når dine kunder søger på nettet.

 

FÅ PLADS PÅ SIDE 1 

Din placering på søgemaskinerne - og især på Google - er af afgørende betydning for din forretning. Langt de fleste kunder, ser kun den første side af søgeresultaterne, og derfor skal din virksomhed være at finde på side 1.

adhost kan hjælpe dig med at få din side op i søgeresultaterne. Vi tager SEO alvorligt, og tilbyder altid en grundig og målrettet SEO-analyse af din hjemmeside, så du har fuldt overblik over din konkurrencesituation på nettet. Efterfølgende hjælper vi dig med at opnå præcis de SEO resultater, du drømmer om - og selvfølgelig arbejder vi med fuld gennemsigtighed i hele processen, så du løbende kan følge med i resultaterne..

 

Vi gør det selv 

Hos adhost tester vi alle vores SEO-ydelser på vores egen hjemmeside. Det betyder dels, at vi kan fremvise utrolig flotte SEO-resultater for vores egen hjemmeside, og samtidig kan vi vise dig, hvordan vi opnår de gode resultater.

 

Vil du vide mere om seo - kontakt vores seo ekspert.

 

 Tags: seo, SEO optimering, SEO specialister, SEO ydelser, SEO analyse