Medierådgivning & Strategi

Søgemaskineoptimering

Vil du se dine side ryge helt til tops i Google og andre søgemaskiner?
Så er søgemaskineoptimering vejen frem

 

Der er mange fordele ved at ligge i toppen af søgeresultaterne, når potentielle kunder googler søgeord, der er relevante for dit firma.

Så længe man har en hjemmeside, der er placeret i toppen af feltet, får man nemlig gratis og knivskarp markedsføring til en værdi af mange tusinde kroner hver eneste uge. Men før din side ryger til himmels, skal den søgemaskineoptimeres – og det er her Adhost kommer ind i billedet.

Søgemaskineoptimering er nemlig en af vores kernekompetencer, og vi ved, hvordan vi gør din hjemmeside synlig for søgemaskinerne – og dermed også for dine kunder.

Man må aldrig undervurdere værdien af, at være placeret på den første side med søgeresultater på især Google, men i mindre grad også på andre søgemaskiner. Uanset hvilken branche, man arbejder indenfor, begynder langt størstedelen af kunderne nemlig deres købsproces på internettet, hvor de søger efter priser, informationer og anmeldelser før de hiver kreditkortet frem. Faktisk er det helt op til otte ud af ti kunder, der starter deres køb på nettet – og derfor er det også her, du skal fange deres opmærksomhed.

Veludført søgemaskineoptimering får din hjemmeside frem i første række gennem blandt andet linkbuilding, programmering og optimering af indholdet på siden.
 

Hvis du overlader søgemaskineoptimeringen af din hjemmeside til Adhost, får du:

 • Garanti for større synlighed i søgemaskinerne
 • Linkbuilding 
 • Programmering af din hjemmeside
 • Optimering af sidens tekster
 • En sammenhængende proces, der gør din hjemmeside bedre og mere attraktiv for både søgemaskiner og potentielle kunder


Søgemaskineoptimering

 

Søgemaskineoptimering handler om at optimere en hjemmeside, så den bliver mere attraktiv for søgemaskinerne og derfor havner højere oppe på deres resultatliste. En højere placering i søgemaskinerne giver flere besøgende på siden – og flere kunder.
Hos Adhost har vi mange års erfaring med søgemaskineoptimering, og derfor kan vi også skræddersy en optimeringsløsning, der passer til netop din hjemmeside.
 

Teknisk søgemaskineoptimering af din hjemmeside

 

Hos Adhost starter vi altid med den tekniske optimering af hjemmesiden, så vi er sikre på, at den er optimeret efter de bedste principper – og først når det er på plads, går vi i gang med det eksterne arbejde med eksempelvis linkbuilding.

Der er tre gode grunde til, at lade os gå din hjemmeside efter i sømmene:
 

 • De fleste CMS systemer – selv de skræddersyede - indeholder en del elementære fejl, der kan skade sidens placering i søgemaskinerne.
   
 • Webudviklere har som oftest mere fokus på brugervenlighed og design end på søgeresultater. Du skal derfor ikke tage for givet, at din nye hjemmeside er gjort klar til at klare sig godt i søgemaskinerne.
   
 •  En hjemmeside kan være nok så flot og funktionel – men hvis ingen besøger den, så er det ikke meget værd. Vi sørger for, at din hjemmeside bliver til at finde, og vi har et indgående kendskab til de mange årsager, der kan være til, at søgemaskinerne overser din side.


Ekstern linkbuilding

 

Hvis en side skal klare sig godt i søgemaskinerne, er det af afgørende betydning, at andre sider ”anbefaler” den ved at linke til den. Derfor er ekstern linkbuilding en vigtig del af effektiv søgemaskineoptimering.
Links er vigtige fordi de kæder internettet sammen og indikerer hvilke sider, der er troværdige og relevante – og hvilke, der ikke er.

 

Hos Adhost kender vi alt til vigtigheden af professionel linkbuilding, og vi ved hvordan du får netop de links, der får din side til tops i søgemaskinerne.

 

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan forbedre din sides resultater gennem ekstern linkbuilding.

 

Søgemaskineoptimering med garanti for succes

 

Hos Adhost er vi så sikre på, at vi kan forbedre din placering i søgemaskinerne, at vi giver garanti for gode resultater. De præcis mål definerer vi sammen, før vi går i gang med selve søgemaskineoptimeringen.

Når du kontakter os, for at få din side optimeret, vil vi først og fremmest gennemgå dine mål og ønsker, så vi er enige om, hvad der skal gøres, og hvad succeskriterierne er.
Herefter lægger vi en detaljeret strategi for, hvordan søgemaskineoptimeringen skal gennemføres – skridt for skridt.
Vi søgemaskineoptimerer alt manuelt. Det sikrer dig, at arbejdet, der udføres, er af højeste kvalitet, så din side opnår gode og vedvarende resultater.

Mange spørger, hvordan vi kan give garanti på vores resultater. Svaret er enkelt. Det kan vi fordi vi hos Adhost har sin egen ekspert i søgemaskiner, der ikke laver andet end at optimere hjemmesider og gøre dem endnu mere attraktive for søgemaskinerne.

Vil du vide, hvor højt din side kan komme op i søgemaskinerne, så kontakt en af vores konsulenter.

 

 Tags: Søgemaskineoptimering, optimering af hjemmeside, seo, SEO optimering