Velkommen til branchens bedste og mest fleksible aftale 

 

Med Adhost|FLEX får du en aftale der konstant tilpasser sig dine aktuelle behov og altid prioritere indsatserne efter det største potentiale.

Du kommer hverken til af “nøjes” eller betale for noget, der ikke skaber maksimal værdi.

Ad hoc opgaver? Ingen problem! Her skal du ikke bekymre dig om uforudsigelige eller pludseligt opstået ad hoc opgaver – med Adhost|FLEX koster det ikke ekstra.

Velkommen til en tryg og forudsigelig aftale, der altid sikrer dig de bedst mulige resultater.  

Læs mere om Adhost|FLEX

Den rigtige strategi

Fundamentet for vækst og flere besøgende er en gennemarbejdet digital strategi. Vi analyserer dine data og sammensætter en strategi, som skaber fundamentet for din virksomheds succes langt ud i fremtiden. Vi hjælper dig med at ramme din målgruppe så præcist og effektivt som muligt og samtidigt optimere dit budget til markedsføring.  

Performance marketing

Vi hader at gætte. Derfor sætter vi en stor ære i at dokumentere og finde sammenhængen mellem dine udgifter og dit udbytte af din markedsføring. Vi hjælper dig med at indsamle data og skaber et let forståeligt overblik så du med tryghed og ro i sindet kan prioritere dine indsatser effektivt der hvor du får det størst mulige udbytte. 

Design og udvikling

Foruden data, tracking og Google er vi også helt tossede med lækkert design og grafiske opgaver. Hvis noget skal sælge så gør det jo ikke noget at det også ser lidt lækkert ud. Vi laver alt fra hjemmesider til annoncer i den lokale avis. Desuden råder vi over et team af dygtige udviklere og kan blandt andet programmere i Umbraco, CSS, Javascript og WordPress.  

 Kunder vi allerede har hjulpet med vækst og resultater

Det siger vores kunder

”Vi har i mange år haft et solidt og udbytterigt samarbejde med Adhost, der via kompetent rådgivning har hjulpet os med hjemmeside samt markedsføring. Et samarbejde der har bestået i et ”sejt træk” fra Adhost side vedr. den kontinuerlige overvågning og optimering af hjemmesiden, samt en stor lydhørhed og interesse overfor nye ideer der skulle implementeres, dels på hjemmeside men tillige på SoMe , hvor deres reaktionstid og personlige feedback har været hurtig og givende i forbindelse med kampagner og lignende”.

Lars Ingemann Olsen 
Dyrlæge og Partner, 
Højbjerg dyreklinik

 

”Hvis du ønsker at opnå digital succes i din virksomhed, så er Adhost dem, der hjælper dig med din udvikling. For vores virksomhed er Adhost blevet en uundværlig del af vores dagligdag. Ingen problemer er for store eller små – og det betyder meget for os, at vi altid får den samme professionelle hjælp og rådgivning. Vi vil til enhver tid anbefale Adhost som samarbejdspartner”.

Lone Jensen
Marketingansvarling, 
Vetfamily

 

“Samarbejdet med Adhost startede, da HENSRIK skulle have ny hjemmeside. Vi blev i processen mødt med konstruktivt og løsningsorienteret mindset og yderst hjælpsomhed fra Henrik Sunesen.

Nu hjemmesiden er i luften, fortsætter det gode samarbejde i form af mail- og telefon korrespondance i forhold til små ændringer, integrationer med andre systemer og løbende vedligehold.”

Anne Weinkouff
Marketingansvarling, Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK A/S

 

’’Vi har stor tillid til det arbejde, som Adhost udfører for os. Adhost hjælper med at optimere vores brand og skabe synlige resultater. Dette samarbejde fungerer rigtig godt.’’

Camilla Goleathsen
Marketing og PA, 
ADAM SCHNACK A/S