Marketing

Vi har certificerede specialister inden for alle discipliner, klar til at tage din online marketingindsats til det næste niveau.
Forside - Marketing

Maksimer dit udbytte med performance marketing

Lad os hjælpe dig med at forbedre Jeres ROI på de digitale kanaler! Fra de bedste placeringer på google til udvikling af nye kreative kampagner er vi den partner du har brug for! Herunder kan du læse mere om vores digitale arsenal inden for marketing og annoncering. 

SEO
Tillad os at puste nyt liv i din synlighed og ranking på søgemaskiner. Vi sikrer dig de bedste resultater på både Google og Bing. Er du klar til at ligge på side 1 og dominere søgeresultaterne? For det er vi!

» Læs mere

Google Ads
Hvis du vil nå din målgruppe på rekordtid og opnå et bedre afkast, så lad os hjælpe dig med annoncering på Google. Vores specialister er de bedste i branchen og vi kan med garanti optimere dit setup inden for Google Ads. Vi har de nyeste værktøjer og teknikker klar og garantere dig synlige forbedringer i dine resultater fra dag 1.

» Læs mere

Bing Ads
Bing – søgemaskinen der kan give mere end du tror. Antallet af bruger er voksende og priserne og konkurrencen en helt anden sammenlignet med Google. Det er derfor også vores anbefaling at komme igang med at udnytte potentialet hos Bing’s publikum. Vi har tilmed nogle snedige greb, der kan udnytte det arbejde du måske allerede har lagt i Google annonceringen så du hurtigt kan komme igang. 

» Læs mere

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Sociale medier
Byg forbindelser og engagement hos dine følgere og kunder med en gennemtænkt og kreativ strategi for dine sociale medier. Hvad enten det er annoncer eller organiske kampagner du ønsker er vi klar til at hjælpe dig. Vi har fokus på at styrke dit brand og sælge mere til flere.

» Læs mere

E-mail marketing
Lad os hjælpe med at skabe magi med din e-mail-liste og forvandle abonnenter til dedikerede fans. Vi har både styr på teknikken, opsætning af flows og kreative designs. E-mail marketing er måske den mest effektive måde at nå dine kunder og maksimere din ROI. 

» Læs mere

Remarketing
Væk tidligere besøgendes interesse til live igen og øg din konverteringsrate med vores snedige remarketingstrategier. Du holder dit brand top-of-mind og sikrer dig et forspring til dine konkurrenter. 

» Læs mere

Affiliate
Udforsk nye horisonter og boost dit salg med et affiliate marketing-program. Vi sørger for at du kun køber ind i programmer der rent faktisk giver dig gode resultater. Med os som partner er du sikret de bedste forudsætninger for stærke digitale alliancer!

» Læs mere

Nikolaj Klena

Nyhed 2024

Adhost|FLEX

Adhost lancerer markedets bedste og mest fleksible bureauaftale.

Læs mere

Book et

Gratis inspirationsmøde

Z

Mødet er 100% uforpligtende og vil afdække hvordan din virksomhed kan realisere sit maksimale potentiale.

Z

Vi ved, at alle virksomheder er forskellige og laver altid en analyse med udgangspunkt i netop det marked du opererer i.

Z

Til mødet bliver du præsenteret for helt konkrete tiltag og anbefalinger som kan bane vejen for synlig vækst og målbare resultater.

Book en samtale fra /adhostflex

Løsninger tilpasset dine behov

Kunder vi har hjulpet med vækst og resultater