Intelligent Call Tracking

Hvilke kilder kommer dine opkald fra? Få værdifuld indsigt med Call Tracking
Forside - Intelligent Call Tracking

Call tracking giver virksomheder det fulde overblik over alle indgående opkald fra online aktiviteter som SEO og AdWords annoncering. Derved kan virksomheder hurtigt indsamle helt præcise data fra potentielle kunder og spore alle opkald tilbage til kilden.

Hvad får potentielle kunder til at ringe?
En af de måder potentielle kunder foretrækker at komme i kontakt med virksomheder på, er ved at foretage et opkald. Derfor er det vigtigt, at undersøge præcist hvad det er, som får dem til at ringe, og ikke mindst hvilke kilder opkaldene kommer fra.

Ved hjælp af effektiv call tracking kan virksomheder målrette deres online marketing indsatser ved at fokusere på de kilder, der kommer flest opkald fra, samt hvilke tilbud og budskaber, som får folk til at ringe.

Formålet med call tracking
Call tracking giver virksomheder mange fordele i forbindelse med optimering af online marketing indsatser. Det giver blandt andet større indsigt i brugeradfærd, mere præcise data, information om indgående opkald, samt viden om hvilke trafikkilder, der genererer flest opkald.

På baggrund af den indsamlede data kan virksomheder omsætte besøgende til kunder og lave nye investeringer, der sikrer et forbedret ROI.

pop-up

Intelligent call tracking software
Vores søsterselskab Conduze giver virksomheder mulighed for at designe pop-ups, spore opkald og målrette annoncering.

Conduze samarbejder med små og store virksomheder om at skabe stærke strategier for call tracking, der sikrer resultater på bundlinjen. Desuden får virksomheder mulighed for at designe intelligente pop-ups, der er tilpasset målgruppen og opfordrer til interaktion.

Vil du høre mere om en løsning fra Conduze?
Lad Conduze hjælpe dig godt i gang med call tracking, så du kan få en unik indsigt i alle opkald til din virksomhed. Lige nu kan Conduze tilbyde en gratis prøveperiode på 14 dage, så du kan få en idé om, hvor stor betydning call tracking har for optimeringen af din markedsføring.

Vil du vide mere om dine muligheder for optimering og målretning af din markedsføring, eller har du spørgsmål vedrørende call tracking? Så besøg Conduze som tilbyder en løsning til ethvert behov.

Nikolaj Klena

Start med et gratis inspirationsmøde

Lad os afdække din virksomheds fulde potentiale.

  • Bedre ranking på søgemaskiner
  • Best practice på sociale medier
  • Konverteringsoptimering
  • Konkurrentanalyse
  • Inspiration til AI og ChatGPT
  • Budgetoptimering (ROAS)
  • Korrekt tracking og GDPR

Det er helt uforpligtende.