Værdiskabende leadgenerering

Find ud af, hvem der besøger dit website og gør dem til kunder
Forside - Værdiskabende leadgenerering

Leadgenerering er nøglen til øget salg for din virksomhed. Det er en effektiv metode, der skaber interesse omkring din virksomheds produkter eller ydelser.

Der er flere forskellige formål med leadgenerering. Et af dem er at anskaffe sig nye kunder, et andet er at opbygge en database med mange relevante kunder, der kan bruges til udsendelse af nyhedsmails.

Hvad er et lead?
Et lead indeholder informationer om en potentiel kunde, som har udvist interesse for netop din virksomhed. Oftest indhentes informationerne ved at tilbyde en gratis gave. Gaven skal give de besøgende relevant og brugbar information – det kunne være en e-bog, en guide eller en video med værdifuld viden og gode tips fra din virksomhed. Det eneste de besøgende skal gøre, er at ”betale” med deres kontaktinformationer. På den måde har du simpelt og hurtigt skabt en relation til den besøgende og gjort det muligt at målrette din markedsføring til netop denne kundes behov.

Leads kan inddeles i forskellige niveauer, alt efter hvor stor sandsynlighed der er, for at de vil købe en ydelse af dig. Men vigtigst af alt er, at du får skabt en liste med potentielle kunder, som er interesseret i, at du kontakter dem.

Følg din investering
Den klare fordel ved online markedsføring og leadgenerering er, at du kan tracke hver enkel investering og måle, hvilken effekt indsatserne har genereret. Inden de har en strategi for online leadgenerering opdager mange, at det kun er få procent af deres investerede markedsføringsbudget, der reelt skaber værdi for deres virksomhed.

De fleste har en opfattelse af, at online markedsføring blot handler om at skabe relevant trafik til ens website, så de besøgende selv kontakter din virksomhed for eventuelle tilbud. Men her tager de fejl. Ved at fokusere på leadgenerering kan din virksomhed holde kontakten til de besøgende, der ikke udførte en handling i første omgang. Gennem målrettet markedsføring kommer kunderne længere i købsbeslutningen, og du kan skabe stærke og langvarige relationer til dem. Leadgenerering er derfor med til at øge din virksomheds omsætning og skabe tillid til dine eksisterende og potentielle kunder.

Den, der kommunikerer til alle, rammer ingen
Det er vigtigt at kende sine kunder for at kunne målrette sin markedsføring og dermed ramme plet med alle indsatser. Det skaber værdi og tillid, som er altafgørende for din forretning. Med en strategi for online leadgenerering får du en unik mulighed for at øge indsatsen over for de besøgende, der allerede viser interesse for din virksomhed.

Jo flere informationer du får fra dine besøgende, desto mere målrettet kan din markedsføring blive. Men det gælder om at vurdere, hvad der er den rette mængde at udfylde, så de besøgende ikke opgiver undervejs. Det skal være et aktivt tilvalg fra de besøgende og vigtigst af alt, skal deres forventninger matche det, du har at tilbyde.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores konsulenter på tlf. +45 72 31 21 31 for at høre om din virksomheds mulighed for at få flere gode leads. Vi tilbyder effektiv rådgivning og værdiskabende indsatser, der øger din virksomheds konverteringsrate.

 

Nikolaj Klena

Start med et gratis inspirationsmøde

Lad os afdække din virksomheds fulde potentiale.

  • Bedre ranking på søgemaskiner
  • Best practice på sociale medier
  • Konverteringsoptimering
  • Konkurrentanalyse
  • Inspiration til AI og ChatGPT
  • Budgetoptimering (ROAS)
  • Korrekt tracking og GDPR

Det er helt uforpligtende.