Medierådgivning & Strategi
0

Mobil marketing

I takt med at avancerede smartphones er blevet hvermandseje, er mobiltelefoner blevet en eksplosivt voksende marketingkanal – og forventningerne til netop denne måde at markedsføre sig på i fremtiden er store.

... Læs indlæg
Category: Mobil marketing  Tags: Mobil marketing
0

Vil du fremtidssikre dit website?

Tiden hvor websites udelukkende blev besøgt fra computere er for længst forbi. I dag bruger kunderne lige så ofte smartphones og tablets, når de surfer på nettet, og derfor er det ekstremt vigtigt, at netop dit website fungerer på alle platforme – og det er her Responsive Webdesign kommer ind i billedet.

... Læs indlæg
Category: Responsive Webdesign  Tags: Responsive Webdesign, webdesign
0

Invitation til Engage-webinar hos Google

Torsdag den 21. juni holder Google deres næste live-webinar. Googles egen ekspert Torbjörn Svantesson - Nordic Agency Trainer - afholder webinaret, hvor der vil være mulighed for at stille spørgsmål om Google features, AdWords og Engage direkte til Google.

... Læs indlæg
Category: Google Adwords  Tags: Engage, Google Engage, Adwords, Adwords Google, Google Adwords
0

Sådan markedsfører du din virksomhed på nettet

Uanset hvilken type virksomhed, du driver, er der mange fordele ved at markedsføre den på nettet. Online markedsføring giver nemlig meget mere end bare flere besøgende til din hjemmeside. Faktisk er online markedsføring en let og billig måde at komme i kontakt med nye kunder.

... Læs indlæg
Category: Online markedsføring  Tags: Online markedsføring, onlinemedier, søgemaskineoptimering
0

Mål effekten af dine aktiviteter på de sociale medier med Google Analytics

Markedsføring gennem sociale medier som Facebook, Twitter, Google +, Linkedin, Pinterest med videre er blevet mere og mere populært de sidste par år, og mange virksomheder oplever da også stor succes med netop denne form for online markedsføring.

 

... Læs indlæg
Category: Social Media Marketing  Tags: Social Media Marketing, Social Media, Facebook, Twitter, Google +, Linkedin

Sider